Dans beast!

Hej
 
Idag har det varit en lugn dag igen :) men jag tränade igen så känner mig duktig ;) Jag är helt öm om benen :P men de är en skön känsla! Var nyss iväg och handlade med mamma, mormor och Rolf kommer imorgon, ska bli riktigt kul :D
 
Försökte hitta något emot finnar, får jätte stora konstiga finnar som gör jätte ont :( har aldrig haft det förut. Ska se om jag kan hitta något ekologiskt som är bra :) Behöver ändå en salva och en olja till mina händer och kropp.
 
Snart blir det grillad kyckling med potatis sallad MUMS ;P
 
Fick paket idag:
 

mycket har hänt!

Hej
 
Wow länge sen jag skrev :) mycket har hänt,både positivt och negativt. Just nu är jag sjukskriven vilket är skönt då jag äntligen kan ta tag i saker i lugn och ro. Jag har börjat hjälpa till mer hemma och ibland lyckas jag komma upp i tid. Jag har äntligen slutat bita på naglarna, wieee så awesome :D Har även börjat träna :) kör dans övningar som en tjej lägger upp på youtube :) hon är riktigt awesome alltså :D Tänker försöka köra varje dag :D Känner mig jätte pep har kört i fyra dagar nu :D Har börjat röka el cigg nu också men jag känner fortfarande av rökningen när jag tränar :/ men det blir nog bättre.
 
Brukar köra den här:
 
Fick även hem denna tröja idag, fick 75 kr av nelly när jag fyllde år så då passade jag på ;P
 
 
 
 
 

RSS 2.0